GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Ferhat Gözen İlkokulu

Akran Nezaketini Öğreniyorum

Kaf Dağı Masalcısından Oruç Kuşu Ve Hüda Masalı

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle okul idaresi olarak kadın öğretmenlerimizin gününü çiçek ve kahve ile kutladık..

Mrt

Proje kapsamında şubat ayında deyim ve atasözü okumaları ile etkinlikler yapılıp ortaya çıkan ürünlerle okul sergisi açılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuza gelen kaf dağı masalcısı Yusuf Duru, öğrencilerimizi kukla gösterisiyle tanıştırdı.

Mrt

1.dönemi bitirirken dönem sonu faaliyetleri kapsamında kermes, kitap okuma saatleri, sınıf içi ve dışı oyunlar ile öprencilerimiz keyifli bir karne haftası geçirdi.

Mrt

''Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma'' yarışmasının 1.si 2/L sınıfından Hamza Göktürk olmuştur..

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Faaliyetlerimiz

Mrt

Sınıfım Mis Okulum Temiz Projesi kapsamında aralık ayı 1.lerimiz..

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz ''Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması'' 1.mize madalyasını ve hediyesini verdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Faaliyetlerimiz..

Mrt

Kasım ayı faaliyetlerimiz ''Bilen Oturur Etkinliği'' ve pano çalışmaları ile tamamlandı.

Bilgi Yarışması